Arrangementer og messer

Nedenfor er en oversigt over foreningens arrangementer og andre aktiviteter, som foreningen er involveret i.

Oktober
24. oktoberFaglig dag
Foreningen satte i år på den faglige dag fokus på uddannelse og efteruddannelse. På dagen var der blandt andet oplæg fra uddannelsesstederne EUC Nord, UNord og CELF, som fortalte om deres tiltag inden for nedenstående uddannelser. Du kan via linkene nedenfor se eller gense deres præsentationer.
- Skibsmontøruddannelsen.
- Bådebygger- og sejlmageruddannelsen.
- Bådmekanikeruddannelsen.

På den faglige dag gennemgik chefkonsulent Christine Bernt Henriksen og Birgitte Winge fra Dansk Industri mulighederne for at gøre brug af uddannelsesfondene, ligesom de gennemgik mulighederne for efteruddannelse - både fagrettede AMU-kurser og tværgående AMU-kurser. Du kan her se eller gense deres præsentation.
Medlems-
arrangement
November
11. - 15. novemberMETSTRADEMesse
Juni 2020
19. juni 2020GeneralforsamlingMedlemsarrangement
Oktober
24. oktoberSocialt arrangementMedlemsarrangement

Som medlem af Skib & Båd kan du også deltage i de aktiviteter og arrangementer, som Dansk Industri tilbyder. Du finder en oversigt over Dansk Industris aktiviteter her.

Nyheder

Brancheforening for den maritime branche

Skibs- og Bådebyggeriernes Arbejdsgi­verforening er en brancheforening for virksomheder, der er beskæftiget inden for den maritime branche. Foreningens formål er at varetage medlemmernes og branchens faglige interesser, styrke virksomhedernes konkurrenceevne og omdømme samt virke for gode relationer mellem virksomhedernes ledelse og deres medarbejdere.

Foreningens medlemmer er seriøse aktører i lystbådsbranchen og i den erhvervsrettede maritime branche, som vi kan anbefale som samarbejdspartner eller leverandører.

Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.