Om os

Skibs- og Bådebyggeriernes Arbejdsgiverforening blev stiftet den 29. december 1916.
Udgangspunktet var at samle den maritime branche i Danmark i en arbejdsgiverforening. Hovedformålet var forhandling af overenskomster.

Foreningen er i dag en medlemsforening i Dansk Industri. Foreningens formål ændrede sig markant i forbindelse med dannelsen af Dansk Industri i 1992.

Foreningens formål er at varetage branchens faglige interesser, at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og omdømme, og at virke for gode relationer mellem virksomhedernes ledelse og deres medarbejdere.

Foreningen har i dag 86 medlemmer.

Medlemmerne af Skibs og Bådebyggeriernes Arbejdsgiverforening er en broget flok. Virksomhederne omfatter lystbådsbranchen og den erhvervsrettede maritime branche i Danmark. Det er virksomheder, som producerer lystbåde, fiskefartøjer og erhvervsbåde generelt, sejlmagere, reparationsværfter og beddinger, bådsælgere, udstyrsbutikker samt grossister og servicevirksomheder med ekspertise indenfor erhvervsfartøjer og offshore industrien.

Det er dygtige håndværkere og sælgere med hver deres indstilling til tingene. De har dog altid forstået at følge med udviklingen og været i stand til at forny sig i takt med ændrede behov og øgede krav. Det gælder faconer, materialevalg, indretning og anvendelse af den nyeste teknologi. Omstillingsevne og fremsynethed er nødvendige faktorer for virksomhederne.

Foreningen følger udviklingen i det maritime Danmark tæt. Foreningen er repræsenteret i en række udvalg og andre foreninger tæt beslægtet med foreningens virkefelt.

Se video her

Du finder foreningens vedtægter HER.

Brancheforening for den maritime branche

Skibs- og Bådebyggeriernes Arbejdsgi­verforening er en brancheforening for virksomheder, der er beskæftiget inden for den maritime branche. Foreningens formål er at varetage medlemmernes og branchens faglige interesser, styrke virksomhedernes konkurrenceevne og omdømme samt virke for gode relationer mellem virksomhedernes ledelse og deres medarbejdere.

Foreningens medlemmer er seriøse aktører i lystbådsbranchen og i den erhvervsrettede maritime branche, som vi kan anbefale som samarbejdspartner eller leverandører.

Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

 

Nyheder