Bliv medlem

Medlemmerne af foreningen omfatter lystbådsbranchen og den erhvervsrettede maritime branche i Danmark. Det er virksomheder, som producerer lystbåde, fiskefartøjer og erhvervsbåde generelt, sejlmagere, reparationsværfter og beddinger, bådsælgere, udstyrsbutikker samt grossister og servicevirksomheder med ekspertise indenfor erhvervsfartøjer og offshore industrien.

Foreningen varetager branchens faglige interesser. Foreningen arbejder for at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og omdømme. Kvalificeret arbejdskraft er vigtigt for foreningens medlemmer. Foreningens medlemmer er aktive i forhold til at vedligeholde og udvikle uddannelse og kurser, der er relevante for branchen. Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Vi opfordrer til, at du læser foreningens vedtægter inden en eventuel indmeldelse.

Kontingentet til foreningen er pt. 0,- kr. om året.
Medlemskab af foreningen forudsætter samtidig medlemskab af Dansk Industri. Du kan læse mere om medlemskab af DI her.

Tilvalg – Danboat-gruppen
Som medlem af Danboat-gruppen får man del i de rabatter, som Skib&Båd på vegne af Danboat-gruppen forhandler med danske udstillingsarrangører.

Kontingentet til Danboat-gruppen er for 2020 på 1.500 kr. + moms pr. år.


Kontakt
Sekretariatsleder: Sune K. Jensen
E-mail: skibogbaad@di.dk
Telefon: 3377 3923
Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Læs vores privatlivspolitik her.

Nyheder

Brancheforening for den maritime branche

Skibs- og Bådebyggeriernes Arbejdsgi­verforening er en brancheforening for virksomheder, der er beskæftiget inden for den maritime branche. Foreningens formål er at varetage medlemmernes og branchens faglige interesser, styrke virksomhedernes konkurrenceevne og omdømme samt virke for gode relationer mellem virksomhedernes ledelse og deres medarbejdere.

Foreningens medlemmer er seriøse aktører i lystbådsbranchen og i den erhvervsrettede maritime branche, som vi kan anbefale som samarbejdspartner eller leverandører.

Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Bliv medlem.