Foreningen har over 100 medlemmerne, og medlemskredsen spænder vidt over både blandt bådebyggere, sejlmagere, bådeforhandlere og skibsbyggere. Medlemmerne af foreningen omfatter kort sagt lystbådsbranchen og dele af den erhvervsrettede maritime branche i Danmark. Det er virksomheder, som producerer lystbåde, fiskefartøjer og erhvervsbåde generelt, sejlmagere, reparationsværfter og beddinger, bådsælgere, udstyrsbutikker samt grossister og servicevirksomheder med ekspertise indenfor erhvervsfartøjer og offshore industrien.

Foreningen varetager branchens faglige interesser. Foreningen arbejder for at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og omdømme. Kvalificeret arbejdskraft er vigtigt for foreningens medlemmer. Foreningens medlemmer er aktive i forhold til at vedligeholde og udvikle uddannelse og kurser, der er relevante for branchen. Foreningen er derfor også aktiv, når det gælder at uddanne fremtidens bådebyggere, sejlmagere eller skibsmontør.

Kontakt os for et uforpligtende møde eller læs mere her.

Kontingentet til foreningen er pt. 0,- kr. om året.
Medlemskab af foreningen forudsætter samtidig medlemskab af Dansk Industri. Du kan læse mere om medlemskab af DI her.

Vi opfordrer til, at du læser foreningens vedtægter inden en eventuel indmeldelse. 

Du kan læse mere om medlemsfordelene ved et medlemskab her.

Tilvalg – Danboat-gruppen
Som medlem af Danboat-gruppen får man del i de rabatter, som Skib&Båd på vegne af Danboat-gruppen forhandler med danske udstillingsarrangører.

Kontingentet til Danboat-gruppen er for 2021 på 1.500 kr. + moms pr. år.


Kontakt
Sekretariatsleder: Frank Bill
E-mail: skibogbaad@di.dk
Telefon: 3377 3066
Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Læs vores privatlivspolitik her.