Event den 14. juni: Menneskerettigheder og erhverv – fra princip til praksis for danske virksomheder

FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv blev vedtaget for 10 år siden for at opfordre og støtte virksomheder til at respektere menneskerettighederne samt sikre bæredygtig udvikling. For at markere det inviterer Dansk Industri i samarbejde med Institut for Menneskerettigheder, Erhvervsstyrelsen, og Global Compact Network Denmark til en konference, hvor også den danske version of FN´s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv vil blive præsenteret.

I en mere og mere globaliseret økonomi påvirker det danske erhvervsliv mulighederne og velstanden i de lande, vi handler med. Det er derfor afgørende, at danske virksomheder dagligt kan omsætte FN’s retningslinjer i praksis til at skabe positiv forandring for både mennesker og samfund, samtidig med at det forretningsmæssige fokus bevares.

Eventet finder sted den 14. juni kl. 14-16.30 i Industriens Hus med mulighed for online deltagelse. Læs mere og tilmed dig her: Menneskerettigheder og erhverv – fra princip til praksis for danske virksomheder (danskindustri.dk)